Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Petra van Heukelum- Vliem

  • Scheveningen, Den Haag, Nederland
  • Vrouw
  • 38 jaar
Getrouwd met Stefan – Moeder van Dean († 6-7-2014) Max († 8-5-2015) Jack (2016) en Bo (2017)- Juf – Hobby’s zij volleybal en leuke uitjes met vrienden.
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

In 2014 waren we ontzettend gelukkig toen we erachter kwamen dat ik zwanger was van ons eerste kindje. We zagen onze toekomst al helemaal voor ons met een kleintje erbij. Tijdens de 20- weken echo werd deze toekomst onderuitgehaald. Ons kindje had een ernstige aandoening die niet verenigbaar was met het leven. Ons zoontje is met een kleine 24 weken doodgeboren. Hierna volgden er allemaal onderzoeken, maar men kon de oorzaak niet vinden. We zijn wederom zwanger geraakt en ook ons tweede zoontje bleek dezelfde aandoening te hebben. We waren in complete shock dat ons dit nog een keer overkwam. Onze zoon Max is met een kleine 16 weken doodgeboren. 

Achteraf gezien had ik het zo fijn gevonden als ik iemand had gehad met wie ik had kunnen praten die iets soortgelijks had meegemaakt. Ik heb mij best vaak alleen gevoeld in het hele proces. Mensen zijn heel lief voor je, maar weten toch niet hoe het is om dit mee te maken. Mocht je behoefte hebben om te praten over jouw/jullie verlies, dan sta ik graag voor je klaar. Ik woon op loopafstand van het strand, dus hier kunnen we heerlijk wandelen en ergens een kopje koffiedrinken, maar ik kom ook graag jouw kant op.

Petra van Heukelum- Vliem