Skip to main content

[Zorg] professionals

Rouwkost Netwerk

Als stichting Rouwkost zijn we sinds juni 2022 actief. In de activiteiten die we organiseren bereiken we een hoop ouders. Veel ouders komen op ons pad die รฉรฉn kind of meerdere kinderen hebben verloren. Het grootste deel betreft jonge ouders die recent met rouw en verlies te maken krijgen of hebben gehad. Een netwerk met (zorg)professionals is een logisch voortvloeisel in het ondersteunen van ouders om waar mogelijk te verbinden met de juiste professionele hulp.

Netwerklunchย 
Kantoor Nijkerk

Vrijdag
14 juni 2024

Start: 12.00 uur
Afsluiting: 15.00 uur

VISIE NETWERK

Het netwerk van Rouwkost is een actieve community van (zorg)professionals die zich inzetten om ouders te ondersteunen na het verlies van hun kind(eren).

MISSIE NETWERK

Dit doen we door te 1) verbinden, 2) inspireren, 3) delen en 4) toerusten.

 1. Verbinden | Tussen rouwende ouders en de (zorg)professionals. En verbinden van de professionals onderling.
 2. Inspireren |ย Ervaringen vanuit het perspectief van rouwende ouders toevoegen.
 3. Delen | Ervaringen vanuit het werkveld en het perspectief van professionals delen met ouders en andere professionals.
 4. Toerusten | Handreikingen geven om je als professional te ontwikkelen. In kennis, materialen, vaardigheden.

DOELGROEP

Wie zijn de professionals?

 1. Iedereen die in zijn/haar professie ouders begeleidt in aanloop naar en/of na het verlies van hun kinderen. Daarbij richten we ons op ouders die een kind hebben verloren van 0-18 jaar. Waarbij aandacht is voor zowel de man als vrouw.
 2. De (zorg)professionals die de missie, visie en cultuur van stichting Rouwkost onderschrijven en uitdragen.

KOM KENNISMAKEN OP DE NETWERKLUNCH VAN 14 JUNI 2024

Stichting Rouwkost wil graag samenwerken met andere organisaties en professionals om onze krachten te bundelen. Daarom nodigen we jou graag uit voor onze netwerklunch. Ben jij coach, rouwtherapeut of begeleider? En zet jij je in om andere ouders te ondersteunen en/of te begeleiden? Kom dan ook kennis maken! We willen je graag ontmoeten en je meer vertellen over wie we zijn en wat we doen, maar ook samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Door samen op te trekken kunnen we ouders maximaal ondersteunen die hun kind(eren) hebben verloren.
Ben jij een (zorg)professional (uitvaartzorg, verloskunde, kraamzorg, verpleging, coaching, etc. ) en werk jij met ouders die hun kind(eren) hebben verloren? ๐ƒ๐š๐ง ๐ง๐จ๐๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐š๐ซ๐ญ๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ž๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฅ๐ฎ๐ง๐œ๐ก ๐จ๐ฉ ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐ฃ๐ฎ๐ง๐ข ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐Ÿ.๐ŸŽ๐ŸŽ-๐Ÿ๐Ÿ“.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ฎ ๐ข๐ง ๐๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ซ๐ค!

Aanmelding Netwerklunch

// Tijd: 12.00-15.00uur // Plaats: Nijkerk (adres volgt in bevestigingsmail) //

Ik meld mij aan voor de lunch op :(Vereist)
Ik kom(Vereist)
Naam(Vereist)
Naam 2e persoon (optioneel)
Naam 3e persoon (optioneel)
(bij meerdere personen met allergie/dieet graag duidelijk vermelden)

WORD LID VAN HET NETWERK OF VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

Als lid van het Rouwkost netwerk ben je onderdeel van een netwerk met gelijkgestemde professionals die zich inzetten om ouders te ondersteunen na het verlies van hun kind(eren).
Het netwerk levert je naast uitsluitend zakelijke connecties nog veel meer op. Zo krijg je als member van ons netwerk o.a.:

 • Toegang tot onze netwerklunches
 • Toegang tot onsย  symposium
 • Een gratis exemplaar van onze nieuwe producten.
 • Toegang tot een exclusieve dag met de Vrienden van Rouwkost
 • Vermelding op diverse communicatiekanalen

Het Rouwkost netwerk bestaat uit mannen en vrouwen.
Deelname aan het Rouwkost Netwerk bedraagt โ‚ฌ 495,- (excl. btw) per jaar*.

Enthousiast?ย Laat dan hieronder je gegevens achter.
Wij zullen vervolgens persoonlijk contact met je opnemen voor een nadere kennismaking en om je meer te vertellen over het Rouwkost Netwerk.

*Vraag naar de voorwaarden

Verzoek om informatie RouwkostNetwerk

Naam(Vereist)