Skip to main content

Inkijkexemplaar

Klik op het boek om een leesfragment te bekijken

Bestel nu het boek

PAPPA’S ROUWEN OOK

Beschikbaar | Verzending in 3-5 werkdagen

Volume korting / Verzenden naar Buitenland

Wil je meer dan 10 exemplaren bestellen of wil je verzenden naar een ander land dan België of Nederland? Neem dan contact op met info@rouwkost.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Over het boek Pappa’s rouwen ook

Als je kind overlijdt, moet je op de een of andere manier zien om te gaan met dit enorme verlies en hartverscheurende verdriet. Het rouwproces is vaak ruw, pijnlijk en eenzaam. Als ouders word je samen geconfronteerd met rouw, maar er zijn verschillen in hoe mannen en vrouwen met dit verlies omgaan.

In ‘Pappa’s rouwen ook’ vertellen twaalf vaders het kwetsbare en moedige verhaal over hoe ze zijn omgegaan met het verlies om hun overleden kind(eren). Wat gebeurde er? Welke invloed heeft rouw op hun eigen leven, emoties, huwelijk, gezinsleven en de omgeving? Waar liepen ze in het dagelijks leven en op het werk tegenaan? Wat deed het verlies met de manier waarop ze nu in het leven staan? In dit boek krijg je als lezer een uniek kijkje in het rouwende vaderhart. 

De twaalf vaders verloren kind(eren) door een miskraam, stilgeboorte of op jonge leeftijd. De oorzaken van het overlijden van de kinderen zijn zeer divers. Een aantal vaders verloren hun kind(eren) jaren geleden, andere vaders werden er vrij recent mee geconfronteerd. In de verhalen kijken ze eerlijk terug en vertellen ze over hun verdriet en de ontdekkingen die ze deden. De verhalen worden in- en uitgeleid door Jakob van Wielink, rouwcounselor en leiderschapscoach.

  • ‘Pappa’s rouwen ook’ is dat ene boek dat je moet lezen als je een kind hebt verloren, of als je betrokken bent bij een vader die een kind verloor. Dit boek getuigt van de pijnlijke weg van moedige mannen die het ondraaglijke leren dragen. Dit boek is een boek over rouw, én het is een boek over leiderschap. Over mannen die, met vallen en opstaan, weer invloed nemen over hun leven. 

    – Jakob van Wielink (Leiderschapscoach en rouwcounselor)