Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Annelien Budding-Tijssen

  • Vrouw
  • 34
Woont in Noorwegen | Getrouwd met Johan | Moeder van Thijs (2010), Luke (2012-2014 † ), Nina (2015), Eva (2016) en Sarah (2021) | koken, bakken, lezen, skieen, wandelen, zingen en dit alles samen met mijn gezin
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

26 april 2014 kwam er een rode streep door het leven van ons gezin. Johan en ik waren toen ouders van 2 prachtige jongens Thijs (2010) en Luke (2012)  2 actieve vrolijke kids waar we erg veel van houden en genoten. Op deze dag tijdens een familie BBQ is Luke (1,5 jaar) aan onze aandacht ontsnapt en in de sloot gevallen. Hij is snel door ons gevonden, gereanimeerd en met grote spoed met de ambulance naar het WKZ in Utrecht gebracht. Daar hebben we 10 dagen in een cocon van hoop en vrees geleefd. De schade die zijn hersenen hadden opgelopen was groot en bleek dus ook té groot te zijn.

Tot ons grote verdriet heeft de Heere besloten dat het op 6 mei tijd was om hem naar Zijn hemelhuis te halen. Johan en ik bleven achter met een groot gat in ons hart wat figuurlijk en letterlijk ontzettend veel pijn deed en doet.

Dealen met je eigen verdriet, het verdriet van je partner en van onze 4jarige zoon was heel zwaar, het is top sport! 1 dag na het overlijden van Luke stond er een lieve vriendin van mij voor de deur, ik zag haar en wist gelijk zij wist wat ik voelde! Zij had namelijk ook een kindje terug moeten geven aan de Heere. Zij wist dat verdriet en ook opluchting naast elkaar kunnen bestaan en al die emoties die ertussenin liggen. Door de jaren heen hebben we meer vrienden gekregen die ook een kindje zijn verloren. Deze contacten zijn heel waardevol gebleken voor onze verwerking. Het schept gelijk een band, je verstaat elkaar zonder woorden.

Voor mij is het nu 9 jaar geleden dat Luke is overleden, inmiddels kan ik zeggen dat het verdriet niet minder wordt maar ik ben beter in staat om het te dragen.  In april 2015 is onze dochter Nina geboren, Eva volgde in augstus 2019 en Sarah in april 2021. We zijn in januari 2023 verhuisd naar het prachtige Noorwegen, waar we ontzettend genieten van de natuur, en veel tijd samen doorbrengen als gezin.

Ik zou het heel fijn vinden om een luisterend oor voor jou te mogen zijn.  De gesprekken kunnen via videobellen maar ook gewoon bellen of e-mail zijn mogelijkheden.  Maar een bakkie koffie met wat lekkers staat hier in Noorwegen ook voor je klaar.

Annelien Budding-Tijssen