Skip to main content

Vaderdag-BBQ

Vaderdag-BBQ

Primeur voor de mannen onder ons : DE VADERDAG-BBQ 15 JUNI 2024

Kom je ook naar onze Vaderdag-barbecue, voor fijne ontmoetingen onder het genot van een lekker drankje en hapje?

Vaderdag kan na het verlies van een kind een dubbel gevoel geven. Je bent en voelt je een vader, maar het gemis blijft. Je ben daarin zeker niet alleen. Daarom nodigen wij jou juist uit voor deze toffe barbecue met de mannen onder elkaar, mannen met dezelfde bagage als jij, in gezellige sfeer een ontspannen avond tegemoet gaan!

Of je je kind vroeg in de zwangerschap bent verloren, of op latere leeftijd afscheid hebt moeten nemen; is het kort geleden of al jaren geleden, of ben je juist opa van een overleden kind? :  weet je van hárte welkom!

Neem gerust een vriend/broer/vader mee. Deze activiteit is nieuw en ge√Įnitieerd vanuit het Maatjesproject en georganiseerd door de mannen uit het Maatjesproject.

Praktisch
Locatie: ECHO¬īS Home in Harskamp
Tijd:       vanaf 17.00 uur
Kosten:¬† ‚ā¨10,00 per persoon
(mochten de kosten een belemmering voor je zijn, neem dan contact op met chris@rouwkost.nl)

Programma
Om 17.00u gaan de deuren van ECHO’S Home open. Om 18.00u gaat de barbecue aan. Eten en drinken is er genoeg maar barbecuen mag je zelf doen.
Naast het barbecuen is er tijd en plaats genoeg voor een goed gesprek, de nodige ontspanning en humor!

 

Bestel hier je ticket!


 

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST