Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Marien en Joëlle Lebbink

  • Berkenwoude, Nederland
  • Echtpaar
  • 30 en 31
Wonen in Berkenwoude – getrouwd – ouders van Iva († 19-11-2021) en Naël (2023) – Hobby’s: (Joëlle) tijd met familie en vrienden, tekenen, bakken. (Marien) Wielrennen, fitness, uitjes met het gezin
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

Wij zijn trotse ouders van Iva* en Naël. Dolgelukkig waren we met de zwangerschap van ons eerste kindje. Een zwangerschap om van te dromen, zonder klachten en een kindje dat goed groeide en gezond was. Met 19 weken zwangerschap kreeg Joëlle een bloeding. Er werd ons verteld dat we ons geen zorgen hoefden te maken en alles er goed uitzag. Totdat met ruim 20 weken zwangerschap ons dochtertje Iva geheel onverwachts werd geboren. Na 40 minuten is zij overleden in onze armen. De oorzaak was mogelijk een te zwakke baarmoederhals.

Na het overlijden van Iva hebben wij gelukkig veel steun gehad van familie, vrienden en ons geloof dat Iva nu in de hemel mag zijn. Tegelijkertijd bleef het eenzame gevoel. We kenden niemand in mijn familie, vrienden en kennissen kring die ook kindje zijn verloren. De herkenning en erkenning mistten we erg. Het gaf ons veel rust om met iemand te praten die ook een kindje is verloren. Wetende dat iemand je echt begrijpt en ervaren dat je niet alleen bent, heeft ons erg geholpen.

Elk verhaal is uniek, maar elkaar kunnen vinden in het gemis en de liefde voor onze kindjes lijkt ons erg waardevol. Daarom willen wij ons samen ook graag beschikbaar stellen als maatjes. Tijdens een wandeling, met een kopje koffie/thee of via (video)bellen lijkt het ons fijn om een luisterend oor te bieden.

Marien en Joëlle Lebbink