Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Jannetje Pel – Jol

  • Scheveningen, Den Haag, Nederland
  • Vrouw
  • 36
Woont in Scheveningen, Getrouwd met Camiel, mama van Martin, Elisabeth, Frederika (*) en Milo. Hobby’s: creatief bezig zijn vooral met keramiek, tripjes met het gezin, boeken lezen. Ik houd van lekker eten.
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

Toen onze dochter Frederika in mijn buik overleed dacht ik in een slechte film te zijn beland. Alles was zo mega verdrietig en ik had geen idee hoe we verder moesten gaan. Toch werd het een volgende dag en kwam ik in een wereld terecht waar kindjes doodgaan maar diezelfde wereld had zoveel liefde en mooie mensen.

Dat heeft mij weer doen opkrabbelen en ik zeg altijd, dat het overlijden van Frederika mij meer heeft gegeven dan dat het mij heeft afgenomen. Dat we een dochter en zusje moeten missen is ontzettend verdrietig maar bij alles wat wij doen is ze erbij. Ze leeft dan wel niet maar ze heeft een hele actieve rol in ons leven.

In deze verdrietige wereld zijn er mensen waar je liefde van krijgt, ze denken aan je, je kan goede gesprekken voeren en ze weten wat je meemaakt. Het verliezen van een kind is namelijk voor altijd. Daarom wil ik graag een maatje zijn, om de wereld van ouders die een kindje moeten missen een stukje mooier te maken.

Wij wonen in Scheveningen dicht bij het strand. Ideaal voor een wandeling over het strand. Zoek je iemand om mee te praten dan ben je van harte welkom of ik ben beschikbaar voor een videocall.

Jannetje Pel – Jol