Skip to main content

Rouwkost Zorgprofessional

Stilbegin Coaching

Specialistische begeleiding na een miskraam

Founder & Personal Trainer

Informatie over Stilbegin Coaching

Er is hulp. Er is begeleiding.

Voor jou als je een miskraam, buitenbaarmoederlijke zwangerschap of stilgeboorte hebt meegemaakt. Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Of welke andere vorm van verlies in zwangerschap dan ook. Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Hoe kort of lang geleden het ook is geweest. Stilbegin Coaching is er voor jou als je op zoekt bent naar specialistische miskraambegeleiding.

Het leven is goed. Het leven gaat snel en lacht je toe. Totdat het ineens stilstaat. Je was zwanger. Je verwachtte veel. Maar het nieuwe leven stopte. Een miskraam. Of het nu langer of korter geleden is; ineens sta je stil. Verdriet zoekt een weg in stromende tranen. Stil leven. Stil verdriet.

Ik ken het. Ik maakte het mee. Het is stil. Er is verlies. Verdriet. En ik gun het je; aandacht voor jouw verlies. Jouw verdriet. Jouw leven. Ik ben er graag voor je. Om samen stil te staan. Bij jouw leven. En bij het leven wat je verloor.

Er is hulp na een miskraam.

Neem gerust contact met me op. Om de cirkel van stil verdriet te doorbreken. En samen te ontdekken dat het leven toch goed is. Om stil van te worden. Wil jij nu ook echt aandacht geven aan jouw miskraam, aan jouw verdriet aan jouw stil leven? Met het woord `miskraam` bedoelen we dat je je kindje verloor in je zwangerschap. Hoe pril ook. Een veel te vroeg geboren kindje. Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Waar `miskraam` staat gaat het over alle verliezen in de zwangerschap.