Skip to main content

Rouwkost Zorgprofessional

Praktijk Komorebi

Psychologische behandeling – GZ-psycholoog gespecialiseerd in fertiliteit en perinataal trauma en verlies. Buitencoaching – Indien wenselijk neem ik cli√ęnten de natuur in (Soesterduinen).

Founder & Personal Trainer

Informatie over Praktijk Komorebi

Ik ben Renée
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de GGZ als GZ-psycholoog en manager / directielid, ontstond tijdens een reis met mijn gezin de behoefte om meer buiten in de natuur te zijn en naar meer balans, ook beroepsmatig. Ik vond de perfecte combinatie in buitenpsychologie en zo is Praktijk Komorebi begin 2023 ontstaan. Komorebi beschrijft in Japan het fenomeen van het gefilterde licht door de bomen. De bladeren aan de bomen zorgen ervoor dat het felle zonlicht gefilterd wordt, waardoor een prachtig licht- en kleurenspel verschijnt. Dit vertaalt naar een mensenleven zou je de bladeren kunnen zien als de balans die essentieel is om rust en ontspanning te vinden in de rollen, verwachtingen en wensen van alledag. Heel graag zoek ik samen met jou naar die juiste filtering passend bij jou, zodat jij weer in je kracht komt!

Mijn bijscholingen zijn o.a. gericht geweest op rouw, traumatische rouw, perinataal verlies en, last but not least: buitenpsychologie. Zet jij de stap om met mij te gaan wandelen? Dan kun je dus vertrouwen op een solide basis.

Solide basis met een tikkeltje humor
In mijn overtuiging is het niet zozeer de kennis, maar vooral de klik die je voelt met mij, die ervoor zorgt dat jij je weer in je kracht gezet voelt. Veel waarde hecht ik daarom aan het opbouwen van een relatie, essentieel voor een succesvolle samenwerking. Je kunt bij mij dan ook rekenen op een open en betrokken houding met een lach in het contact. Veiligheid en verbondenheid zijn wat mij betreft een voorwaarde om deurtjes te openen in jezelf en samen op zoek te gaan naar waarom het bij jou op dit moment vastloopt.