Skip to main content

Rouwkost Zorgprofessional

IvM Coaching

Mijn naam is Ingrid van Maanen. Ik werk vanuit een christelijke levensovertuiging waarbij ik mijn geloof in rust en herstel de basis laat zijn voor mijn begeleiding. Het is mijn verlangen om rouwenden inzicht te bieden en te begeleiden naar een nieuw perspectief.

Founder & Personal Trainer

Informatie over IvM Coaching

Begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen bij elke vorm van verlies

Verlies en rouw wordt vaak enorm onderschat waarbij het langere tijd kost om dit in je leven te integreren. Je gezin, je werk, je omgeving: het hele leven moet ‘gewoon’ doorgaan. Voor jou staat het leven echter opeens stil. Het verdriet, de boosheid, de leegte en het gemis roepen zoveel vragen op dat dit je vaak overweldigt. Rouw kan je hele leven stilzetten en je door een storm van emoties laten gaan. Je voelt je vaak niet begrepen en gehoord in jouw rouw en verdriet. Zo ontzettend veel vragen waar je antwoord op wilt hebben… 

Tijdens gesprekken luister ik voornamelijk naar jouw verhaal en ondersteun en begeleid ik je op jouw rouwreis. Samen werken aan onderwerpen als bijvoorbeeld: ‘inzicht in rouw’, ‘omgaan met emoties’ en ‘leren luisteren naar lichamelijke signalen’. Door vele verschillende aspecten aandacht te geven werk je aan perspectief voor de toekomst.