Skip to main content

Rouwkost Zorgprofessional

GEWOONleven.

Founder & Personal Trainer

Informatie over GEWOONleven.

Zwangerschapsverlies in de eerste maanden

Als je weet dat je zwanger bent gaat er een wereld voor je open. Zelfs daarvoor al. Dromen, verwachtingen, gedachten over hoe je leven eruit gaat zien. Meestal loopt je hart algauw over van liefde.

Het kan echter ook spannend zijn, onrust geven, twijfels oproepen. Misschien sta je er niet onbevangen in. Dat is heel gewoon; als je een bewuste kinderwens hebt maar ook als je onverwachts zwanger bent.

Als je dan je (prille) zwangerschap verliest is het alsof er een zeepbel uit elkaar spat. Je kindje is er niet meer, jouw ervaring en beleving van de zwangerschap en de toekomst zijn er niet meer. Misschien heb je het al eerder meegemaakt en raakt het ook aan dat verlies.

Als rouw- en verliescoach met als specialisatie miskraambegeleiding ben ik er voor jou of jullie. De begeleiding is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een kindje in de eerste helft van de zwangerschap; dat kan gaan om jou als moeder of vader, om broertjes en zusjes, andere familieleden of naasten. Je staat letterlijk met lege handen, terwijl het leven om je heen doorgaat.

Herken je dit en heb je behoefte aan extra ondersteuning? Neem dan contact op zodat we kunnen kijken wat ik voor jou of jullie kan betekenen. Vanuit mijn coachingspraktijk in Amersfoort en de natuur pas ik mijn begeleiding aan op jouw persoonlijke beleving. Je bent meer dan welkom; met wat je ook voelt, waar je ook tegenaan loopt en hoe kort of lang geleden het verlies ook is. Samen verweven we deze ervaring en dit kindje in jouw leven.

Over Amber

Aandacht voor verlies en rouw horen voor mij bij het leven, en ook met het begin van het leven ben ik al van jongs af aan bezig. Dat is samengekomen in het bieden van begeleiding rondom een miskraam.
Je mag erop vertrouwen dat er tijdens mijn begeleiding vanuit veiligheid en openheid ruimte ontstaat voor jouw verhaal. We kijken samen wat je nodig hebt om weer een stapje verder te kunnen. Belangrijk daarbij is de impact die het verlies van jouw kindje voor jou heeft, en hoe jij en de omgeving ermee omgaan.
Door te kijken wat bij jou past maken we steeds keuzes uit gesprek, creatieve vormen, natuurcoaching. Ik ben er voor jou en help je te kunnen zijn met hoe het nu voor je is. Of je nu moet huilen, lachen, of allebei tegelijk, het is allemaal goed.