Voor zorgprofessionals

Voor zorgprofessionals

Werk je met ouders die één of meerdere kinderen hebben verloren, dan ben je van belangrijke betekenis voor ouders! Zou je bij het trainen van je werknemers graag gebruikmaken van ervaringsdeskundigen? Stichting Rouwkost verzorgt trainingen en seminars.
Bekijk onze sprekers hier.

Netwerken en lunchen

Stichting Rouwkost wil graag samenwerken met andere organisaties en professionals om onze krachten te bundelen. Daarom nodigen we jou als (zorg)professional graag uit voor onze netwerklunch. Ook jij zet je in om andere ouders te ondersteunen en/of te begeleiden. Hier zijn we erg enthousiast over en we willen daarom graag persoonlijk kennis met je maken. Je meer vertellen over wie we zijn en wat we doen, maar ook samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Door samen op te trekken kunnen we ouders maximaal ondersteunen die hun kind(eren) hebben verloren.

Wij ontmoeten jou graag op een van onze netwerklunches op vrijdag 10 maart 2023 óf vrijdag 24 maart 2023 in Nijkerk. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@rouwkost.nl of meld je direct aan via onderstaande formulier.

‘Alleen ga je snel, samen kom je verder’

 

Aanmelding Netwerklunch

Ik ben / wij zijn aanwezig bij de lunch op :(Vereist)
Ik kom(Vereist)
Naam(Vereist)
Naam 2e persoon (optioneel)
Naam 3e persoon (optioneel)

Waar we waren en waar we zullen zijn

Afgelopen ontmoetingen
– Huisartsen Training –  Webinar Wilhelminaziekenhuis –  Gastcollege HAN –

Komende ontmoetingen
– Workshops Berrefondsconferentie – Seminar ROUW 4M-event – Symposium Radboud UMC –
– Spreekbeurt Als kanker je raakt – Workshop De dood leeft –

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)
Nieuwsbrief ontvangen?(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST


Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio