Tot straks bij God – Het Eerste Lied

Tot straks bij God – Het Eerste Lied

Het Eerste Lied is een christelijk initiatief van Jafeth en Sifra Bekx. Zij maken gepersonaliseerde liederen voor baby’s maar ook schreven zij een hemellied voor ouders die een kindje zijn verloren. Het is een gepersonaliseerd lied waarbij ruimte is overgelaten voor de naam van jouw overleden kindje.

In het hemellied ‘Tot straks bij God’ gaat het over het verdriet dat je als ouders kunt ervaren wanneer je je kindje nooit zult zien opgroeien, maar ook over de troost van het weerzien, straks in de hemel.

Sifra Bekx: “Wij geloven dat het lied ‘Tot straks bij God’ tot een blijvende herinnering mag zijn voor de nabestaanden van een overleden kindje.  Dit lied geeft hoop en moed tot aan Gods grote dag”

Het hemellied is,  gepersonaliseerd met de naam van een kindje erin verwerkt, te bestellen via  www.heteerstelied.nl.

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)
Nieuwsbrief ontvangen?(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST


Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio