Themadienst

Themadienst

Op donderdag 2 november is het Allerzielen; een dag waarop christenen stilstaan bij de mensen die zijn overleden. Voor onze gelovige achterban organiseren we op deze dag een speciale themadienst in Veenendaal.

Tijdens deze avond zal er volop ruimte zijn voor aanbidding, ontmoeting en gebed. Met muzikale bijdragen van Eline (bekend van o.a. Jezus Overwinnaar & Geen afstand) en LEV (bekend van o.a. Dansen in de regen). Zowel Freek & Liesbeth v/d Brugge en Eline weten wat het betekent om een kind te moeten missen. Freek & Liesbeth verloren hun dochter Nine. Terwijl Nine overleed, vocht haar tweelingzusje Saar voor haar leven. Zangeres Eline verloor haar kind doordat ze een miskraam kreeg. Op deze avond zullen zowel LEV als Eline, liederen laten horen waarin ze hun proces met God beschrijven.

Daarnaast zal Simone Beijer in deze samenkomst spreken. Simone is moeder van Ilse, Stan & Janine. Haar zoon Stan werd met 22 weken zwangerschap stilgeboren. “De geboorte van Stan heeft mij veranderd. In de goede zin van het woord. Ik geloof namelijk dat ook de moeilijke dingen in het leven je vormen, en dat je ook altijd een keuze hebt. Wat je overkomt kan je bitter maken, of juist beter. Dat bepaal je deels zelf.” Simone is (uitvaart)ondernemer, spreekster en auteur.

Ook zal Stichting Als kanker je raakt deze avond haar medewerking verlenen. Evert-jan en Arita zullen o.a. hun verhaal delen over hun 14-jarige zoon, hij is overleden aan kanker.

De avond zal worden geleid door Bjorn Visser.

Praktisch

  • Wanneer: Donderdag 2 november 2023
  • Tijd: 20:00 – 21:30 uur
  • Deuren open: 19:45 uur
  • Adres: de Schutterij 10, Veenendaal
  • Toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden.
  • Aanmelden: via onderstaand formulier. Let op: vol = vol

Aanmelden Themadienst

Themadienst 2 november 2023 - 20:00 u-21.30u - De Schutterij 10, Veenendaal

Bijdragen?

Om dit evenement voor iedereen toegankelijk te maken zitten er geen kosten aan de aanmelding verbonden. Mocht u toch willen bijdragen aan de onkosten van dit evenement dan kan dit middels een gift.

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST


Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio