Rouw – samen door dalen – 4M Weekend

Rouw – samen door dalen – 4M Weekend

Het is tijd om recht te doen aan je pijn. Het is tijd voor een ontmoeting met hoop, dwars door de dalen heen. Wij gaan met je mee. Iedereen heeft te maken met verlies. Voor sommigen van ons komt het erg dichtbij, door het verlies van een kind. Als mannen hebben we de neiging om verlies te negeren of niet bewust te ervaren. We willen sterk blijven, doorgaan en stand houden. Maar intussen vindt het lijden wel plaats, diep onder de oppervlakte.

Heb jij verlies meegemaakt en is het tijd het lijden onder ogen te komen? Ga met ons 72 uur op reis door de Zwitserse bergen, om samen met elkaar de confrontatie aan te gaan met jouw verlies. Tijdens dit weekend bieden we je de gelegenheid jouw verlies in de ogen te kijken, ermee te leren leven en te delen met anderen.

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)
Nieuwsbrief ontvangen?(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST


Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio