Maatjes project

Maatjes project

Het rouwen om je overleden kind(eren) kan enorm ruw, pijnlijk en eenzaam zijn. Veel ouders geven aan dat ze het fijn vinden als ze met mensen kunnen praten die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Iemand die weet waar je doorheen gaat. Daarom is er het maatjesproject. We bieden maatjes (gesprekspartners) aan waarmee je vrijblijvend in contact kunt komen. We hebben ook stellen als maatjes die graag met jullie als stel in gesprek gaan. Op onze website vind je een overzicht van alle maatjes. Je kunt zo zelf kijken met welk maatje je de meeste overeenkomsten hebt of waar je het beste gevoel bij hebt. Om met een maatje in contact te komen, vul je op de website het formulier in en geef je aan welk maatje je voorkeur heeft. Wij brengen je in contact met dit maatje. Samen met je maatje plan je een afspraak. Dit kan telefonisch, via videobellen of je spreekt met elkaar af. Jij mag dit zelf bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld samen een stukje wandelen, iets drinken of samen lekker eten.

Ook Maatje worden?

We zijn ook op zoek naar nieuwe maatjes. Lijkt het je leuk om met iemand anders op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over jouw ervaringen? Meld je dan nu aan.

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)
Nieuwsbrief ontvangen?(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST


Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio