Skip to main content

Couple Experience

Couple Experience

Van harte welkom op de COUPLE EXPERIENCE

Deze experience wordt aangeboden na aanleiding van het verschijnen van het nieuwe boek  ‘Vier handen op een lege buik’

Wat is de COUPLE EXPERIENCE?

Een dag vol verbinding, inspiratie en inzichten. Een ochtendprogramma over verschillende manieren van rouwen en een middagprogramma over de invloed van rouw op je relatie.

Er is ruimte voor een lach en een traan. Er zullen ervaringsverhalen worden gedeeld, er zal muziek zijn en volop ruimte voor ontmoeting met anderen rondom een heerlijke lunch en borrel. Juist op een dag als deze is er ook volop tijd voor jullie samen.

Deze dag is voor alle ouders die een kind moeten missen. Van verlies in (vroege) zwangerschap tot overlijden op latere leeftijd, speciaal voor jullie als ouders is deze dag! Voor jullie die een kind moeten missen. Of je je kind vroeg in de zwangerschap bent verloren, of op latere leeftijd afscheid hebt moeten nemen. 


zaterdag 15 februari 2025  |  10.00u-16.30u | € 59,95 per stel*


Bestel hier alvast je ticket

*Incl. koffie/thee, lunch, borrel én het nieuwe boek ‘Vier handen op een lege buik’

 

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST