Skip to main content

Ontbijt voor professionals tijdens de Baby Loss Awareness Week 2024

Ontbijt voor professionals tijdens de Baby Loss Awareness Week 2024

Baby Loss Awareness Week 

Ieder jaar vindt van 9-15 oktober de Baby Loss Awareness Week plaats. Een week waarin jaarlijks wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor babysterfte. Als stichting Rouwkost ondersteunen we ouders na het verlies van hun kind(eren). Het rouwen om je overleden kind(eren) kan enorm pijn, ruw en eenzaam zijn. Ook tijdens de BLAW vragen we aandacht voor babysterfte. Dit willen we graag doen door samen te werken met andere professionals die te maken hebben met ouders van een overleden kind.

Uitnodiging voor jou als professional

Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis ontbijt op 10 of 11 oktober 2024. Ben jij uitvaartondernemer/kraamverzorgende/verloskundige? Dan ben je van harte welkom! Tijdens dit ontbijt willen we graag kennis met je maken, je meer meer vertellen over wie we zijn en wat we doen, maar ook samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Dit ontbijt willen we je gratis aanbieden om zo samen op te trekken in de missie om ouders optimaal te kunnen ondersteunen. Je bent van harte welkom op 10 (uitvaartbranche) & 11 (verloskundige en kraamhulp) oktober in ons kantoor in Nijkerk.

We hopen je op een van deze dagen te mogen ontmoeten.

Aanmelding BLAW-ontbijt

// Tijd: 09.00-12.00uur // Plaats: Nijkerk (adres volgt in bevestigingsmail)

Ik meld mij aan voor het ontbijt van:(Vereist)
Ik kom(Vereist)
Naam(Vereist)
Naam 2e persoon (optioneel)
Naam 3e persoon (optioneel)
(bij meerdere personen met allergie/dieet graag duidelijk vermelden)

HELP MEE

Elke ouder heeft recht op ondersteuning na het verlies van hun kind(eren). In een periode van rouw is het fijn als er een luisterend oor is en er praktische hulp geboden wordt. Stichting Rouwkost is er voor ouders om hen hierin te ondersteunen. Wil je ook andere pappa’s en mamma’s in hun rouwproces ondersteunen? Overweeg dan onze stichting te steunen in haar missie.

BLIJF OP DE HOOGTE, SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam(Vereist)

GEEN KIND IS ZO AANWEZIG
ALS HET KIND DAT WORDT GEMIST