Skip to main content

Word vriend van stichting Rouwkost

Door vriend te worden van stichting Rouwkost, en ons te ondersteunen met een maandelijkse gift, help je ons om datgene mogelijk te maken waarom we als stichting bestaan; ouders ondersteunen na het verlies van hun kind(eren). Door jouw maandelijkse toezegging kunnen we concrete plannen maken en weten we waar op gerekend kan worden. De vrienden van Rouwkost vormen daarmee de basis van onze organisatie. Geweldig als ook jij hier onderdeel vanuit wilt maken.

Onze aanbod voor vrienden van Rouwkost

Welkomstcadeau

Als welkomstgeschenk ontvang je van ons een gratis boek ‘Pappa’s rouwen ook’. Deze sturen we per post naar je toe. Heb je dit boek al? Dan heb je een exemplaar om uit te delen aan iemand die het nog niet heeft.

Nieuwe producten

Stichting Rouwkost is constant bezig met het ontwikkelen van nieuw materiaal. Is er iets nieuws? Bijvoorbeeld een nieuw boek? Dan krijg je als vriend van Rouwkost deze als eerste gratis thuisgestuurd!

Vriendendag

Als vriend van Rouwkost hebben we in het voorjaar een exclusieve vriendendag. Dit is een dag waarin we samen optrekken, elkaar te ontmoeten en onze vriendschap te vieren. Dat kan natuurlijk niet zonder jou!

Wereldlichtjesdag

Elke 2e zondag van december is het Wereldlichtjesdag; een dag waarin we stilstaan bij kinderen die zijn overleden. Als stichting Rouwkost organiseren we dan een ontmoetingsdag voor ouders die hun kindje(s) moeten missen. Een dag vol inspiratie en ontmoeting. Jij, als vriend van Rouwkost, krijgt daar exclusief gratis toegang voor.


Je kunt via onderstaand formulier je vriendengift invullen (via een machtiging) en dan gaan we als vrienden aan de slag om ouders te ondersteunen. Wil je een eenmalige gift doen? Dan kan via deze LINK.

Stichting Rouwkost beschikt over de ANBI erkenning, dus al je giften zijn belasting aftrekbaar.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Op 29 juni 2024 zal er een exclusieve Vriendendag worden georganiseerd

Verbinding

Samen optrekken en elkaar ontmoeten.

Voor het hele gezin

Ontspanning en avontuur voor jong en oud.Ā 

Ontmoeting

Vanuit het hele land samenkomen elkaar real-life kunnen spreken.Ā 

Vieren

We vieren onze vriendschap rond een maaltijd en proosten op het samen zijn.Ā 

Rouwkost Vriendendag ’23

Rouwkost Vriendendag ’23

Rouwkost Vriendendag ’23

Aanmelden Vriendendag

Vriendendag 29 juni 2024 | 10.30u - 14.30u | Ede

Kinderen
Indien 'Ja' graag aantal en leeftijden invullen