Vrienden van Rouwkost

We nodigen je van harte uit om vriend van stichting Rouwkost te worden.

Door vriend te worden van stichting Rouwkost, en ons te ondersteunen met een maandelijkse gift, help je ons om datgene mogelijk te maken waarom we als stichting bestaan; ouders ondersteunen na het verlies van hun kind(eren). Door jouw maandelijkse toezegging kunnen we concrete plannen maken en weten we waar op gerekend kan worden. De vrienden van Rouwkost vormen daarmee de basis van onze organisatie. Geweldig als ook jij hier onderdeel vanuit wilt maken.

Welkomscadeau: Als welkomstgeschenk ontvang je van ons een gratis boek ‘Pappa’s rouwen ook’. Deze sturen we per post naar je toe. Heb je dit boek al? Dan heb je een exemplaar om uit te delen aan iemand die het nog niet heeft.

Nieuwe producten: Stichting Rouwkost is constant bezig met het ontwikkelen van nieuw materiaal. Is er iets nieuws? Bijvoorbeeld een nieuw boek? Dan krijg je als vriend van Rouwkost deze als eerste gratis thuisgestuurd!

Vriendendag: Als vriend van Rouwkost hebben we in het voorjaar een exclusieve vriendendag. Dit is een dag waarin we samen optrekken, elkaar te ontmoeten en onze vriendschap te vieren. Dat kan natuurlijk niet zonder jou!

Wereldlichtjesdag: Elke 2e zondag van december is het Wereldlichtjesdag; een dag waarin we stilstaan bij kinderen die zijn overleden. Als stichting Rouwkost organiseren we dan een ontmoetingsdag voor ouders die hun kindje(s) moeten missen. Een dag vol inspiratie en ontmoeting. Jij, als vriend van Rouwkost, krijgt daar exclusief gratis toegang voor.

Je kunt via onderstaand formulier je vriendengift invullen (via een machtiging) en dan gaan we als vrienden aan de slag om ouders te ondersteunen. Wil je een eenmalige gift doen?
Dan kan via deze LINK.

Stichting Rouwkost beschikt over de ANBI erkenning, dus al je giften zijn belasting aftrekbaar.

Vriendgift aanpassen
Wanneer je je vaste gift als vriend(in) wilt verhogen, verlagen of stopzetten, dan kan dat ook via dit formulier.


Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio