Profiel Rouwkost Maatje

Walter Geurts

  • Oosterhout, Nederland
  • Man
  • 38
Woont In Oosterhout – Verloofd met Susan – vader van Fenna, Sofie & Lotte († 2019) en Stijn – Hobby’s: gezin en wielrennen
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

In 2019 waren mijn vrouw en ik in verwachting van 2 prachtige dochters. Tot onze grote verrassing mochten wij na een eerste dochter een meisjestweeling verwachten. De zwangerschapsperiode betrof een intensieve tijd. Na bijna 24 weken werden onze dochters Sofie en Lotte stil geboren.

De periode na de bevalling hebben mijn vrouw en ik intens met elkaar beleefd. Het samen toeleven naar de uitvaart en daarna ons leven proberen op te pakken, want we moesten ook door voor onze dochter. We hebben enorm veel gepraat met elkaar over van alles en nog wat. In elkaar hebben wij een maatje gevonden. Inmiddels hebben wij een jaar later een prachtige zoon gekregen. Wij zijn een hecht gezin en genieten van het leven in alle facetten.

Ikzelf ben regelmatig op de racefiets te vinden en met elkaar houden wij van wandelen in de bosrijke omgeving van Oosterhout. Als ik je maatje mag zijn, kunnen we gaan fietsen, wandelen, maar ook een biertje of wijntje pakken en onder het genot van een drankje naar elkaar luisteren.

Walter Geurts

Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio