Profiel Rouwkost Maatje

Rianne en Martijn Wolfsen

  • Apeldoorn, Nederland
  • Echtpaar
  • 32 en 28
Wonen in Apeldoorn – 10 jaar samen, 7 jaar getrouwd – ouders van Hadassah (2018), Sifra († 2020), Salomé (2021) – Rianne is HR-adviseur, Martijn is verpleegkundige in opleiding – hobby’s: we houden van tijd doorbrengen met elkaar en anderen.
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

Wij zijn de trotse ouders van onze drie prachtige dochters. In januari 2018 werd Hadassah geboren. De zwangerschap en bevalling waren heel goed verlopen en we hadden dus vooral goede ervaring met het beginnende ouderschap. Toen Hadassah net twee was, raakten we in verwachting van Sifra. Ook deze zwangerschap verliep zonder problemen. Tot Rianne halverwege juni 2020 pijn in haar buik kreeg. Deze pijn werd steeds heviger en na twee weken kon ze de bank bijna niet meer aflopen.

We ging naar de verloskundige voor een controle. Het hartje klopte en er waren geen problemen te zien. Voor de zekerheid werden we toch doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een echo. Op de echo was echter een verontrustend beeld te zien. Sifra had veel vocht in haar lijfje, doordat haar hart slecht werkte. Dit werd veroorzaakt door iets dat in haar borstkas groeide en daar niet hoorde. Toen we een dag later in het WKZ kwamen, had haar hartje het al opgegeven. Ze was overleden. Ons hart brak op dat moment.

We zijn van de wereld van het ouderschap de wereld van ouders met een kind te kort binnengestapt. Een weg die je niet wil gaan. We moesten keuzes gaan maken die we nooit hadden gewild. Maar het was wel een weg die ons heeft gevormd. Vanuit het perspectief dat we na dit leven een eeuwig leven met God mogen hebben, zijn we het leven meer gaan relativeren.

Eind 2020 raakte Rianne opnieuw zwanger. Deze zwangerschap verliep gelukkig zonder complicaties, maar was mentaal heel zwaar. Nog een kind krijgen betekent nog een kind kunnen verliezen. Gelukkig werd Salomé in augustus 2021 gezond geboren.

We hebben de afgelopen jaren veel ervaringen opgedaan en het gaat nu goed met ons. We willen er nu heel graag zijn voor ouders die ook de pijn, het gemis en alle struggles meemaken. Juist als stel kan het ook waardevol zijn om elkaar te spreken. Van harte welkom om met z’n vieren af te spreken. Welkom om bij ons in Apeldoorn, de deur staat voor jullie open. Combineren met een lekkere wandeling kan natuurlijk ook!

Warme groet van Martijn en Rianne.

Rianne en Martijn Wolfsen

Met  gemaakt door Comyoo | creatieve studio