Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Martin Kielema

  • Zwolle, Nederland
  • Man
  • 39
Woont in Zwolle – getrouwd met Danique – Vader van Jasmijn, Silvijn († 2021) en Levijn – Manueel therapeut – Hobby’s: hardlopen
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

In 2021 hebben wij onze zoon Silvijn helaas verloren. In die periode had ik veel behoefte aan gesprekken met mensen die hetzelfde meegemaakt hadden. Ik merkte dat anderen er moeilijk over konden praten. Ik wil nu anderen ook graag een luisterend oor bieden, omdat ik zelf ervaren heb hoe belangrijk en waardevol dit kan zijn.

Ik ben getrouwd met Danique en vader van Jasmijn, Silvijn* en Levijn en woon in Zwolle en manueel therapeut van beroep. Tijdens de geboorte van Silvijn zakte zijn hartslag opeens weg en werd hij slap en bleek geboren. Na een reanimatie van 20 minuten heeft hij nog 3 dagen geleefd op de NICU, voordat hij is overleden.

Heb je behoefte aan een luisterend oor of een goed gesprek tijdens een biertje, hapje eten, wandelen of hardlopen, meld je dan gerust voor mij aan. Ik zet de stappen die voor jou wellicht nu nog te moeilijk zijn. Een telefonische afspraak kan natuurlijk ook.

Martin Kielema