Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Martin & Danique

  • Zwolle, Nederland
  • Echtpaar
  • 39 en 34
Wonen in Zwolle – getrouwd – Ouders van Jasmijn, Silvijn († 2021) en Levijn – Hobby’s: hardlopen | sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

23 december 2021 is onze zoon Silvijn geboren met een volledige zwangerschapsduur. Helaas zijn er complicaties ontstaan tijdens de bevalling, waarbij Silvijn heeft gevochten voor zijn leven. Hij heeft +/- 48 uur koeltherapie mogen ondergaan waarna we helaas hebben besloten om de behandeling te moeten stoppen. 26 december 2021 is ons dappere mannetje overleden. De dagen in het ziekenhuis en de periode daarna zaten wij in een rollecoaster en werden wij vooral geleefd. Dagen konden eenzaam aanvoelen en vaak waren we blij wanneer de dag voorbij was. Onze dochter Jasmijn was in die periode 2 jaar. Zij was ons zonnestraaltje en gaf ons op dat moment wat wij nodig hadden.

Als stel zijn wij allebei anders om gegaan met de rouw en nog steeds. We merken vooral dat onze omgeving het lastig vindt hoe met ons om te gaan nu wij een kindje verloren zijn en daardoor het moeilijk vinden om met ons hierover te praten. Wij willen graag een luisterend oor voor jullie bieden omdat wij weten hoe waardevol dit kan zijn in deze verdrietige periode.

Wij zijn in 2018 getrouwd en hebben samen 3 kinderen namelijk Jasmijn, Silvijn* en Levijn en wij wonen samen in Zwolle. Martin is manueel therapeut en Danique is leefstijlcoach.
Heb je behoefte aan een luisterend oor tijdens een drankje, wandeling. Stuur ons dan een berichtje.  Beeldbellen is natuurlijk ook mogelijk.

Martin & Danique