Skip to main content

Profiel Rouwkost Maatje

Danique Kielema – ter Avest

  • Zwolle, Nederland
  • Vrouw
  • 34
Woont in Zwolle – getrouwd met Martin – Moeder van Jasmijn (2019), Silvijn († 2021) en Levijn (2023)– Lifestylecoach – Hobby’s: sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden
Founder & Personal Trainer

Achtergrond

23 december 2021 is onze zoon Silvijn geboren met een volledige zwangerschapsduur. Helaas zijn er complicaties ontstaan tijdens de bevalling, waarbij Silvijn heeft gevochten voor zijn leven. Hij heeft +/- 48 uur koeltherapie mogen ondergaan waarna we helaas hebben besloten om de behandeling te moeten stoppen. 26 december 2021 is ons dappere mannetje in mijn armen overleden. De dagen in het ziekenhuis en de periode daarna zaten wij in een rollecoaster en werden wij vooral geleefd.
Dagen konden eenzaam aanvoelen en vaak was ik blij dat de dag weer voorbij was. Onze dochter Jasmijn was in die periode 2 jaar, zij was ons lichtpuntje en voor haar moesten we wel iedere dag opstaan. In het rouwproces heb ik mij af en toe erg eenzaam gevoeld en liep ik tegen onbegrip van de omgeving aan. Na het overlijden van Silvijn heb ik opnieuw zwanger mogen worden en hebben wijonze zoon Levijn in in onze armen mogen sluiten.

Ik wil mij graag beschikbaar stellen voor jou als maatje om met jou als rouwende ouder mee te lopen in het (rouw)proces, al is het maar een klein stukje. Het proces kan (soms) eenzaam aanvoelen en dan is het fijn om een luisterend oor te hebben waarbij je kan verifiëren of de gevoelens en de gedachtes die je ervaart ‘normaal’ zijn.

Samen met mijn mooie gezin bestaande uit mijn man Martin, onze dochter Jasmijn (2019), Silvijn (2021*) en Levijn (2023) zijn wij woonachtig in Zwolle. Al onze 3 kinderen hebben wij laten dopen. Als gezin zijn we sportief en vinden we het erg belangrijk om herinneringen te maken. Vindt je het fijn om een keer een kop koffie/thee te drinken, te wandelen of misschien heb je behoefte aan een andere invulling, laat het vooral weten. Liever via beeld bellen mag natuurlijk ook. Het belangrijkste vind ik persoonlijk dat jij iets kiest waar jij je prettig bij voelt en aansluit bij jou behoefte.

Danique Kielema – ter Avest