Skip to main content

Rouwkost Maatjes

Praat over jouw ervaring met een maatje

Het rouwen om je overleden kind(eren) kan enorm ruw, pijnlijk en eenzaam zijn. Veel ouders geven aan dat ze het fijn vinden als ze met mensen kunnen praten die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Iemand die weet waar je doorheen gaat. Daarom is er het maatjesproject.

We bieden maatjes (gesprekspartners) aan waarmee je vrijblijvend in contact kunt komen. We hebben ook stellen als maatjes die graag met jullie als stel in  gesprek gaan.

Om met een maatje in contact te komen, vul je op de website het formulier in en geef je aan welk maatje je voorkeur heeft. Wij brengen je in contact met dit maatje. Samen met je maatje plan je een afspraak. Dit kan telefonisch, via videobellen of je spreekt met elkaar af. Jij mag samen afstemmen. Zo kun je bijvoorbeeld samen een stukje wandelen, iets drinken of samen lekker eten.

Maatje Aanvragen

Wil je graag in gesprek komen met één van onze maatjes of echtparen, neem dan contact op met ons via het formulier.

Jouw verhaal delen als maatje?

We zijn ook op zoek naar nieuwe maatjes. Lijkt het je leuk om met iemand anders op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over jouw ervaringen? Meld je dan nu aan.


Aanvragen

Kom in contact met een maatje

Naam(Vereist)
Om een goede match te kunnen maken vragen we je iets te vertellen over jou/jullie situatie
Wat voor maatje zoek je?(Vereist)
Heb je een voorkeur voor een maatje, geef dat dan hier aan.

Veel gestelde vragen

Is het optrekken met een maatje gratis?

Maatjes bieden zich vrijwillig aan en er zijn geen kosten verbonden aan het in contact komen.

Kan ik zelf bepalen met wie ik contact wil?

Maatjes worden gekoppeld op basis van een match en op basis van beschikbaarheid. Je kunt jouw voorkeur aangeven in het formulier en wij proberen een zo goed mogelijke match te maken.

Is een maatje ook een professionele coach?

Een maatje deelt zijn of haar ervaringen en een luisterend oor. Heb je specialistische hulp nodig, dan denken we graag met je mee. Neem dan contact met ons op.

Join Our Team